„МЕТАЛ СЕКЮРИТИ ГРУП” ЕООД е представител на GPS Hunter  - модерната система за цялостно решение за управление и контрол на автомобилния парк. Системата включва следене, наблюдение и охрана в реално време както на превозни средства, така и на други подвижни или неподвижни обекти. Предназначена е за клиенти с различна по вид дейност, имащи нужда от проследяване в релано време и архив на маршрутите, както и оптимизиране на разходите по ремонти, технически обслужвания, горива, работно време и др. В софтуера е интегрирана многопотребителска система за контрол на достъпа до информацията, позволяваща едновременно наблюдение от неограничен брой потребители в реално време, както в локална мрежа така и от отдалечени места.
Системата GPS Hunter има възможност да бъде изградена изцяло по изисквания на клиента, както и доработена в зависимост от спецификата на дейността на възложителя.


WEB GPS
система за проследяване в реално време в целия свят на най-ниски цени в България. Чрез услугата WEB GPS клиентите много лесно и бързо имат достъп до своите обекти за наблюдение и проследяване. Тя е базирана на WEB технологията, която дава възможност без инсталиране на допълнителен софтуер, само с помощта на вашия интернет браузър да имате контрол върху вашите МПС от всяка точка на света. Нужно е само да въведете потребителско име и парола за достъп, за да може да управлявате и проследявате всички ваши обекти. За всички нови клиенти се предоставя възможност за демонстрация и запознаване с WEB GPS системата като натиснете тук. За вход в системата натиснете бутона Вход ДЕМО.


GPS Hunter Pro е професионална система за контрол и управление на автопарк. Тя е предназначена да обхване целия спектър от наблюдение, проследяване, контрол и оптимизиране на разходите в един автопарк. Възможност за завеждане на техническите обслужвания, следене на гаранции, резервните части, застраховки, документи свързани с МПС, известяване за изтичащи технически обслужвания, аналитично следене на горивата, обобщени справки по МПС за извършени разходи по него, възможност за следене на водач, обобщени справки по превишения на скорости, както и богат набор от справки и доклади.

За повече информация относно монтаж, GPS устройства и цени моля да се свържете с нас на посочените телефони за контакт или да попълните формата за запитване.
ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ
ПОЖАРОИЗВЕСТЯВАНЕ
СИГНАЛНИ СИСТЕМИ
GPS СИСТЕМИ
МЕТАЛ СЕКЮРИТИ ГРУП
Designed by WebSite-Style