МЕТАЛ СЕКЮРИТИ ГРУП” ЕООД предлага услуги свързани с проектиране, доставка, изграждане и монтаж на сигнално - охранителни системи за обществени сгради, хотели, производствени помещения, офиси, търговски обекти, жилища и др. Всички наши охранителни системи са сертифицирани и отговарят на Европейските стандарти.
Използването на сигнално - охранителни системи е превантивна мярка срещу злонамерен достъп до площи от обекта или целия обект посредством техника за детекция на движение в охраняемите обеми, детекция на проникване откъм периферията на обекта чрез охрана на стъклените площи, врати, леки стени и др. След обработка регистрираните сигнали се препращат към организация за централизиран мониторинг за вземане на мерки.
   Фирмата разполага с висококвалифицирани технически екипи с дългогодишен опит. Специалистите ни изработват индивидуални проекти, съобразени с Вашите нужди, изисквания и финансови ресурси така, че максимално да се защити Вашата собственост, Вашите интереси, както и Вие самите.
  

След изграждането на сигнално - охранителна система „МЕТАЛ СЕКЮРИТИ ГРУП” ЕООД предлага на своите клиенти  гаранционно и следгаранционно обслужване. Системите отговарят на всички изисквания по Европейските стандарти.
„МЕТАЛ СЕКЮРИТИ ГРУП” ЕООД работи дългосрочно с реномирани производители и доставчици на охранителна техника като Teletek Electronics и др. Фирмата ни е сертифицирана за одобрен партньор в дистрибуцията на системи за охрана за територията на Габровска област и страната
ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ
ПОЖАРОИЗВЕСТЯВАНЕ
СИГНАЛНИ СИСТЕМИ
GPS СИСТЕМИ
МЕТАЛ СЕКЮРИТИ ГРУП
Designed by WebSite-Style