Всички служители от охранителния състав на фирмата се обучават в първият и единствен по рода си Международен център за специална подготовка по охрана и сигурност „АЛФА - МЕТАЛ” ООД, част от структурата на „МЕТАЛ СЕКЮРИТИ ГРУП” ЕООД.
Международният център е част от  Международна Група Учебни Центрове
„АЛЬФА - ПРЕСТИЖ„   . Центърът за професионално обучение притежава лиценз № 200612335 /21.06.2006 г. на Националната агенция за професионално образование и обучение /НАПОО/ към Министерски съвет на Република България.
Той е първият в страната учебен център и един от малкото международно признати, специализиран в подготовка на кадри за охранителната дейност. Учебният център се занимава с комплексна професионална подготовка, преподготовка и повишаване на квалификацията на охранителните кадри и гражданите по въпроси, свързани с  обезпечаване на сигурността на личността и бизнеса. Ние организираме специални практически тренинги и семинари за усъвършенстване на служителите в охранителните фирми и техните ръководители на теми: правна, до лекарска, физическа подготовка, тактически тренировки, тренировки по стрелба с бойно оръжие, шофиране в екстремни ситуации от инструктори с многогодишен опит от САЩ, Русия и др.
ЕКИП
ОБУЧЕНИЕ
ЛИЦЕНЗИИ
ОБУЧЕНИЕ
МЕТАЛ СЕКЮРИТИ ГРУП
Designed by WebSite-Style